Informasjon

;

Man-Tirs-Tors:

08.00 – 16.00

Onsdag: 08.00 – 17.00

Fredag: 08.00 – 14.00

73 98 18 01

Øyaveien 1

7550 Hommelvik

Malvik Klinikken AS

Kiropraktikk

Kiropraktorer er offentlig  godkjent (autorisert) helsepersonell med selvstendig diagnose- og behandleransvar. Kiropraktorer fungerer som primærkontakter i førstelinjetjenesten med spesialkompetanse på muskel- og skjelettlidelser. Som pasient kan du komme direkte til kiropraktor uten legehenvisning, og bli fulgt opp med utredning, behandling og forebygging av dine muskel- og skjelettplager.

Kiropraktorer kan:

  • utføre undersøkelse og behandling med refusjon uten henvisning fra lege
  • henvise pasienter videre til legespesialist, fysioterapi eller bildediagnostisk undersøkelse som røntgen, MR og CT
  • sykemelde pasienter i opptil 12 uker

Idrettsmedisin

Høsten 2017-2018 gjennomførte Andreas Norsk Idrettsmedisinsk Institutt sitt utdanningsforløp Idrettsmedisinsk Grunnfag nivå 1 og 2.

Nivå 1: Ga forståelse for idrettsmedisinske problemstillinger, diagnostisere, utrede og iverksette primærbehandling av de vanligste akutte idrettsskadene, veiledning om skadeprofylakse og allmenn sykdomsprofylakse i forbindelse med idrett, innføring i idrettsfysiologi og treningslære, veiledning om doping og farmakologi.

Nivå 2: Ga ytterligere fordypning i idrettsmedisinske problemstillinger, blant annet veiledning om idrettsskadeprofylakse og allmenn sykdomsprofylakse knyttet til idrett og reise med idrettsutøvere. Etter kurset skal legen kunne ha ansvar for idrettsmedisinsk service for utøvere og lag på alle nivå, og fysioterapeuten innen sitt fagfelt.

Andreas har i tillegg tatt jevnlige kurs og oppdateringer relevant for idrettsmedisin.

    a
    p