Klinikkens visjon!

Vi er skapt for et liv i bevegelse. Alle er skapt forskjellig og har forskjellige behov. Vårt ønske er å kunne hjelpe deg å realisere dine mål for en aktiv hverdag gjennom veiledning som er tilpasset dine ønsker og preferanser slik at du kan bruke kroppen slik du ønsker.

  • All behandling baserer seg på dine ønsker og preferanser!
  • All veiledning og behandling skal baseres på faglig oppdatert vitenskap
  • All behandling skal være kostnadseffektivt
  • Kort ventetid for oppstart 

Klinikkens Løfte!

Andreas Kolsvik

Kiropraktor

«Min viktigste oppgave er å gi deg en grundig utredning og deretter veilede deg til å sette realistiske mål slik at du er i førersetet vedrørende din fysiske helse.

Akkurat hvilken kombinasjon av behandling og veiledning du vil få kommer helt an på hva samtalen og utredning gir indikasjon for. Målsettingen min er at all veiledning og behandling skal være basert på oppdatert kunnskap.»

Les mer om Andreas

Uteksaminert med en Master i Kiropraktikk ved Maquarie University i Sydney, Australia i 2010.

Gjennomførte turnustjeneste ved Romsdalsklinikken i Molde før han startet opp Malvik klinikken høsten 2012.

Andreas bruker mye tid på videre fordypning i muskel- og skjelettplager og han har en ekstra stor interesse for utredning og rehabilitering av idrettsskader. Høsten 2017 gjennomførte han Idrettsmedisinsk Grunnfag i regi av Norsk Idrettsmedisinsk Institutt (NIMI).

I det daglige har  Andreas fokus på å få pasientene aktive så raskt som mulig igjen. Han benytter seg av veiledning å rådgivning i kombinasjon med diverse passive behandlingsformer som manipulasjon og bløtvevsbehandling. Mye av den praktiske rådgivningen består av funksjonell rehabilitering i form av øvelser tilpasset pasientens behov og ønsker